Om BUGInamnam

Jeg hedder Helle Abild, jeg elsker at rejse, lave mad, tage billeder og mit arbejde som designer. Jeg har arbejdet i London og knap 10 år i USA som designer, men nyder nu livet med min mand og teenage dreng på Frederiksberg eller vores sommerhus på Orø.

Jeg har samlet mine 3 interesse her på bloggen. Der er masser af gratis opskrifter, beskrivelser af designprojekter og rejseinspiration og beskrivelser.

OPSKRIFTER
Jeg holder af god sund mad, lækre kager og desserter. Jeg kan også godt lide når mad er let og overskueligt at lave. De fleste opskrifter på bloggen er mælkefri, da jeg de sidste 3-4 år slet ikke har rørt smør, mælk og fløde fra køer. Jeg bruger istedet Økologisk Naturlig smørbar som smør, og enten soya piskefløde og kokosfløde i is. De fleste og boller og brød bages fint med vand istedet for mælk.

På denne blog deler jeg opskrifter jeg har indsamlet i mange år, både gamle familie kageopskrifter, men også opskrifter fra forskellige lande jeg har rejst i, eller fra USA hvor jeg har arbejdet 9 år som designer. Jeg vil også invitere gæstekokke og børnefamilier der stammer fra andre lande til at dele deres favorit opskrifter.

DESIGN
Når jeg ikke laver mad og bageforsøg, designer jeg bolig textiler til min webshop www.BUGIstudio.com . Alle mønstre er printet i mit eget værksted. Flere produkter også relateret til madlavning. J

Jeg elsker også at slappe af i vores dejlige sommerhus på “BUGIisland” (Orø). Jeg har selv tegnet det og brugt rigtig meget tid på det. Hjemme i BUGI huset har jeg endelig efter 12 år fået et nyt flot køkken, det er jeg bare SÅ glad for 🙂

MIG OG MASKINER
Jeg har altid været glad for maskiner, symaskiner, strikkemaskiner, skæremaskiner og printere jeg bruger mit designarbejde, men jeg elsker også gode køkkenmaskiner.

Cricut Maker en fantastisk skære maskine der kan så meget mere end at skære. Jeg har lavet en sektion for den her på bloggen

KM096
Her mine to favoritter, Kenwood Cookingchef med induktionsplade og en masse tilbehør kan bruges til rigtig meget, og super god til at lave dej i.
tefal snack collection
Tefals snack collection maskine har 16 forskellige plader man kan skifte imellem. Vi bruger næsten maskine dagligt, enten til små spejlæg jeg laver i pandekage pladerne eller omelet jeg laver i Arme ridder pladerne. Jeg har også brugt den en del til workshops med børn, bagt vafler eller mini doughnuts.

Har du nogen spørgsmål skriv endelig til mig på ha@buginamnam.com

Bedste BUGI-Nam-Nam hilsener

Helle Abild, BUGInamnam
Helle Abild, BUGInamnam

Helle Abild, designer & chokoladeelsker
E-mail: Ha@buginamnam.com