Så er skødet skrevet under…

Uuups, der kom lige endnu et projekt vores vej..

Efter flere års tålmodighed, er det endelig lykkedes…..vi har købt nabo grunden til vores dejlige sommerhus. Vi købte et lille hjørne af nabo grunden da vi skulle bygge, men der var ejeren ikke klar til at sælge, men han har ikkeværet på øen i årevis og har nu erkendt at han ikke kommer derover mere.

Vi er sidste hus på vejen ud til “vendepladsen” men inde bag vores hus ligger en meget forsømt grund med en ruin af et hus på.

Tilbage i tresserne var det en fint lille hus med en flot grund fyldt med blomster. Jeg har indsat et gammelt billeder af huset, for huset tilhørte dengang min drengs legekammerats oldemor. Hans mor er glad for at “mormors” gamle grund nu vil blive pæn igen. Lige nu er grunden et stort kaotisk Mikado spil af væltede træer efter flere store storme på øen. Den ene storm fældede jo desværre også vores flotte hængepil for enden af vores grund.

Og nej vi skal ikke sætte ruinen i stand, vi skal fjerne den ASAP. Så åbner vi op ud til marken med de græssende dyr og får flot udsigt i alle retninger. Vi får også egen å (som man skal sørge for at holde vedlige). Og når det engang bliver planeret og gjort pænt skal det vist være en store fodboldbane har jeg hørt

Men der bliver jo mulighed for mange andre ting, en printer hal, kæmpe garage, køkkenhave etc. Men i første omgang er der rimelig meget arbejde i bare at gøre grunden brugbar.

Luftfoto nedenfor er fra 2014, inden vores swimmingpool projekt var færdigt. Jeg er spændt på at se næste luftfoto, det ser ud som om Holbæk kommune tager nye luftfotos hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *