BUGI af Orø

BUGI af Orø er vores gamle Myra Nordfjord 22 motorbåd som trænger til en stor varm kærlig hånd.

Vores liste med projekter er rimelig lang, og vores gamle båd er endnu et projekt at kaste sig over. Vi købte båden MEGET billigt for et par år siden, og da vores sommerhus er lige ved havnen er det jo hurtigt at gå hen til båden når vejret er godt, men vi har ikke brugt den særlig meget, vores længste tur er til Bognæs eller rundt om øen til campingpladsen.

Jeg drømmer stadig om at sejle ud med frokost og sidde og fange rødspætter som jeg gjorde med min morfar som barn. De friskfangede rødspætter og hans ny opgravede små kartofler står stadig for mig som noget helt specielt.

Det er svært at finde en anden båd billige, så nu har vi besluttet at bruge lidt tid på at gøre den flot og lækker. Jeg skal prøve at sy en kaleche (det er meget dyrere at få en lavet af andre end det vi har givet for båden).

Da vi købte den rensede jeg kalechen og syede et nyt vindue i, men den skal helst skiftes og vi vil gerne sætte nogle side vinduer i og give den lidt mere højde bag til. Jeg har på nettet fundet en båd som vores der er blevet sat super flot i stand indvendig, det blev vi meget inspireret af.

Man kan se den lækre båd på de øverste billeder, de underste 3 billeder er vores båd. Så vi vil også åbne op ind til den forreste sovekabinen hvor der nu er en dør, synes det ser super godt ud at der er åbent, ligesom lounge agtigt.

Vi er nu i gang med tegning og opmåling mm. Jeg har fået farveprøver på kaleche stof, enten skal den være grå eller også helt mørk marine blå :), men der ligger nok en del timer i projektet, men måske kan vi sejle til Rørvig i slutningen af sommeren og overnatte på båden :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *