Indflytning

 

Huset er stortset færdigt og vi flyttede ind sidste fredag og har nu været her i en uge med sol og sommer og det er en så dejligt.

I skrivende stund er vi invaderet af håndværkere, elektriker og Bo og Lars fra Laurbo Træhuse som lige ordner de sidste småting, nogle stik der ikke var sat til, en skorsten med bule der skulle skiftes og fodpaneler. Så det vil med andre ord sige at senere i dag er huset helt færdigt juubii…mandag starter vi så med månelandksabet/haven.

Det meste indretning er på plads vi fik samlet og skruet i sidste weekend, køkkenet er fyldt op og jeg har virkelig nydt den sidste uge her hvor tingene bare har fungeret. Jeg går rundt og kan næsten ikke få armene ned af begejstring og glæde.

Det store tunge spisebord er kommet og vriker allerede fint som noget man kan samles om,  spise ved og arbejde ved,  det kan trækkes ud til 4 meter hvis man mangler plads , Spisebordsstolene skulle være både ude og inde stole,  så jeg har valgt den meget elegante Master chair fra Kartell (Philippe Starck). Stolen er en hyldest til tre klassiske stole design i det 20 århundrede (fortolket af Phillipe Stark)  stolene er 7′eren af Arne Jakobsen, Tulipan stolen af Eero Saarinen og DSR/Eiffel stolen af Charles Eames.
Huset er blevet alt hvad jeg havde drømt om,  ovenlys vinduerne giver et fantastisk lys,  den overdækkede terrasse har fin anftensol og badeværelset er blevet utrolig fint og knægten og jeg har allerede testet badekarret. Vaskemaskinen er også allerede blevet brugt.
Så nu mangler vi lamper og et par småting,  men alt fungere og det er jo fantastisk i forhold til det mugne gamle hus vi købte hvor man ikke kunne holde ud at være….så juubiii., Nu nyder jeg jo også ferie,  men laver i næste uge en post om møbler,  indretning og alle de forskellige webshops etc jeg har fundet.
Vi har badet,  gået og løbet ture i det gode vejr og på søndag er der Cirkus Baldoni henne ved hallen,  næste weekend er der sommerfest på Campingpladsen,  næste uge tager knægten og jeg på en udflugt til Holbæk hvor vi måske også vil gå i biopgrafen,  så vi hygger os . Om et par uger tænker jeg vil holder et lille housewarming for naboer og venner og bekendte her på øen…….nu vil vi lige ile til Holbæk efter de sidste ting og så skal vi ud og sejle når vi kommer hjem.

                                                                                                  Bo ser på skorstensrør og paneler

                                                                                                  Det fineste lille bitte indmurede badekar

                                                                                                  Gulvfliser fra Tyskland og vaske/tørremaskine                                                                                                  Det store tunge spisebord og de elegante “Master chairs”                                                                                                  Dejligt hjemmekontor og enkelt praktisk køkkenl_d1_UT30031                                                                                                   Kartells Master Chairfoto copy                                                                                                  Aftensol på den overdækkede terrasse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *