Lidt indretning fra BUGI island

Tiden flyver og jeg er meget bagud her på bloggen, beklager….jeg mistede desværre alle de link jeg havde lovet at sætte ind, fordi min computer døde :(. Jeg er kommet videre med indretning, men er ikke færdig med hele huset eller alle detaljer. Rumfordelingen virker heldigvis rigtig god og er super glad for køkkenet, og især den smarte kontakt der er gemt i bordet, det er super praktisk. Til indretningen har jeg brugt en del af eget design, bla Le Klint lamper, dørmåtter og skobakker og snart kommer puder, viskestykker og grydelapper jeg regner med at få trykt i næste uge.

I køkkenalrummet har jeg lavet en stor vægfolie af Orø. Den skal virke som en slags opslagstavle med Instagram billeder på fra forskellige aktiviteter vi har lavet på øen.

Er super glad for pejsen, og knægtens gamle Politi legebil er flyttet med os på landet

.

Der er allerede flere der har spurgt til brændeovnen, det er en dansk designet ovn, model Aduro 9 fra Aduro. Jeg har valgt den fordi den også har sideglas og man derfor kan se ilden fra stuen også. Den er lidt svær at tænde op, men den bliver super super varm når den har fået fat. Jeg fandt den 1000 kr billigere hos BygXtra end hos Bauhaus, og med super kundeservice og gratis levering (selv til lille Orø).

Lampen er en Under cover fra Le klint, her kan du se en masse folier man kan få til lampen, jeg har designet 9 af dem, enkle sort hvide men også insekter og sommerblomster :). Lampen findes i flere størrelser og i plast eller glas

Vægfolien er monteret direkte på væggen med en skraber, så det er ganske let at gøre. Man kan se at der (heldigvis) stadig er nogle bare pletter på øen vi mangler at udforske 🙂

Jeg synes det er svært med lamper i et så åbent rum og loft til kip, så det endte med den meget enkle model, ledning med silikone fatning monteret på en skinne i loftet. Lige nu 2 gule og en sort ledning, men det er let at skifte hvis vi ombestemmer os. Man kan købe dem billigt samlet eller ledning i metermål hos INlys, han er rigtig hjælpsom og fandt også loftskinnen for mig

Her med lys i, disse pærer er dog lige det skarpeste, så vi skal nok finde nogle andre, til gengæld er det perfekt arbejdslys. Det store meget solide bord i sortbejdset ask er fra Møbellager Sydfyn. Det kan blive op til 4 meter i længden med 2 tillægsplader i hver side. Stolene er som før nævnt Master chair designet af Philip Stark fra Kartell, de er i plast og kan bruges både ude og inde og passer derfor perfekt til vores store rum hvor 4 m terassedør kan åbnes så ude og inde går ud it et.

I køkkenet har jeg købt en billig træramme i Kop og Kande, og i den har jeg sat de opskrifter jeg bruger mest ind sammen med nogle af mine illustrationer.

I entreen har jeg fundet hattehylden brugt på nettet og børne knagerækken på lokalt loppemarked, begge har fået mat sort spray. Skostativerne skulle gerne passe til hattehylden i træ. Skostativer, brændespand og pejsesæt er alle købt i Multikøb, en sjov blandet landhandel med meget billige priser, skostativ f.eks. 150 kr og pejsesæt til 182 kr 

Foran alle døre er smudsmåtter i eget design med blade og tilhørende gummiskobakker til vinterstøvler. Lige denne model kan desværre ikke købes mere, men man kan få super smarte skobakker og smudsmåtter fra firmaet tica|copenhagen, begge dele kan købes her.

I soveværelset er der ikke meget plads rundt om sengen, men tilgengæld fin udsigt over haven 🙂 Jeg kan ikke undvære et sengebord, et sted til en bog, ipad eller en kop the, så jeg blev meget begejstret da jeg fandt denne meget enkle og lille sengehylde. Hylden er en bukket metalplade man hænger over sengekanten, og der kan man så hænge eller lægge en bog, og stille en flaske eller et glas vand i det lille indhak.Jeg synes ikke den mere er på hjemmesiden hvor jeg fandt den, men man kan jo altid høre om de kan bestille den hjem, den er købt her.

I næste update kommer der mere design og print ting, og lidt køkkenting…Jeg vil straks skynde mig at arbejde videre med print til væg og de trykte textiler, der venter også lidt vinduesfolier og mere maling 🙂

0 kommentarer til “Lidt indretning fra BUGI island

  1. Det er da et helt fantastisk hus I har, og silhuetten af Orø med billeder kan jeg rigtig godt lide 🙂
    Katrine (fra KEA)

  2. Tak Katrine, jeg er også super glad for det, det har været en spændende process at se noget man har tegnet og tegnet på pludselig stå som et færdigt hus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *