Mig og mit træ

Jeg havde jo nok aldrig forestillet mig at jeg ville have et forhold til et træ, men det har jeg nu. Det startede så godt og endte desværre så trist.

Vi købte vel egentlig grunden på  grund af den flotte hængepil for enden af haven, og flot har den været i alt slags vejr, så fantastisk majestætisk!
Da vi byggede huset var det også klart at huset stadig skulle ligge så man kunne se ud på det flotte træ
Men ak så kom stormen, ikke Bodil, men den der havde orkan vindstød oktober 2013, (som vist uofficielt blev døbt Allan på grund af alt det halløj med Allan Simonsen i Vild med dans). Og øv, stormen knækkede totalt det store flotte gamle træ, snøft :(…og jeg blev faktisk rigtig ked af det…selvfølgelig var det dejligt at huset ikke kom til skade, men det er bare ikke det samme at kigge på den stub der nu står tilbage. Den vil nok få lidt troldegrene til sommer. Måske burde vi få plante et nyt træ, men nu ser vi hvad der sker til sommer og håber på det bedste 🙂
Jeg prøver at få det bedste ud af det, og har arbejdet med et af mine billeder af træet. Jeg har stiliseret og forenklet det til en farve, og det vil nu blive et af mønstrene i min nye webshop BUGIstudio.com som åbner her i foråret 2014. Jeg er ved at teste printet på forskellige stofkvaliteter, og det bliver så fint. Hvis du vil følge opstarten af shoppen, kan du gøre det allerede nu på min Facebookside:  www.facebook.com/BUGIstudio
Træet bliver digital printet på stoffet med textilfarver. Om et par uger får jeg min nye textilprinter og det glæder jeg mig rigtig meget til, så skal der virkelig eksperimenteres 🙂
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *