Sådan startede det hele

Det hele startrede med radioavisen.

I marts 2012 hørte jeg i nyhederne at det var svært at sælge billige sommerhuse på Orø fordi man ikke kunne låne til sommerhuse under 500.000 kr….straks chekkede jeg boligsiden.dk som jeg elsker, dels for at se hvad det var for nogle huse, men også for at se hvor Orø lå 🙂

Vi har aldrig talt om at skulle have sommerhus, men jeg fandt det næst billigste hus til salg og vi lavede en aftale om at se det for sjov, og tænkte det var en fin søndagstur. Vi pakkede en madkurv og kørte mod Orø, som viste sig kun at være en time hjemmefra og en 6 min sejltur med trækfærge fra Hammerbakker.

Vi så huset der var noget gammelt skrammel (senere kaldet Château de Pap ). Vi kørte til den anden ende af øen (he he ikke langt) og fandt den lokale campingplads hvor ejeren (Henrik) var ved at brænde grene af. Vi hjalp lidt til, spiste vores mad ved bålet og hoppede på hoppepuderne…

Der var jo så alligevel noget vi godt kunne lide ved det hele og vi syntes det var sjovt med den lille sejltur og alt var stille og roligt. Og da jeg jo ikke kører bil, kunne jeg godt lide at huset lå lige ved havnen hvor færgen til Holbæk går, for så kan man tage toget til Holbæk og sejle over på 30 min. Jeg synes også rigtig godt om grunden som var meget privat for enden af en lille vej ned til vandet. Og ja så havde vi pludselig budt på huset og et par uger senere købt det med overtagelse 1. maj….sådan kan det gå, og det har ført mange spændende ting med sig det sidste årstid.

Château de Pap fra salgsannoncen
salgannonce til orø

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *