Så spændende, huset er snart klar til fotografering.

Endelig fandt jeg det helt rigtige lille sorte anretterbord der passer perfekt under søkortet på den skrå væg imellem stuen og køkken-alrum. Der en endda 2 små skuffer der passer perfekt til nøgler og mobilledninger.

Juubii det vil sige at huset er ved at være færdigt, og klar til fotografering. Jeg har sagt nej til fotosession i januar, da jeg synes der skal være grønt udenfor så man kan åbne de store foldedørene. Men til april/maj kommer der en fotograf og en stylist og skal tage billeder til et boligblad. Jeg er så spændt på hvad de kan få ud af det.

Jeg har forøvrigt også lige fået tegnet nogle sengetæpper der nu skal trykkes, håber ikke det bliver for meget med striberne, men jeg eeeeelsker jo striber. Da jeg ikke selv kan printe så stort bliver de trykt hos www.fototaeppe.dk som har rigtig mange produkter man kan få printet med eget design. Firmaet ligger i Spanien, men har fin kundeservice (jeg var så heldig at købe Groupon tilbud til en super god pris).

Sidste step er vist det planlagte skur, og jeg kan næsten ikke vente til det er klar, så den store kummefryser der lige nu står og fylder hele gangen kan flytte derud, det bliver bare en fest når den er væk….tålmodighed siger jeg til mig selv 🙂

0 kommentarer til “Så spændende, huset er snart klar til fotografering.

 1. Hej Helle
  Vi er en familie som skal til at bygge sommerhus i Sverige, og har ladet os inspirere af jeres fantastiske sommerhus.
  Kan vi kontakte dig på anden vis end her, da vi gerne vil høre om jeres erfaringer.
  Mange sommerhilsner
  Tina

  1. Hej, sorry har først set din besked nu…hvad vil du vil vide ? vi har jo været heldige at Bo (laurbo.dk) der har bygget for os har været så super professionel på alle måder, det har jo gjort processen til en drøm, så vi har jo ingen dårlige erfaringer. Som jeg har skrevet i indlæg var det svært med de størrefirmaer fordi jeg har ville tegne og bestemme det hele, for der taler man med en sælger der hver gang skal spørge deres tegnestue, her havde jeg den direkte kontakt med Bo der kender alle regler og ved det hele, og er meget tålmodig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *