Næsten i mål

Så nærmer det sig virkelig, det er ret uvirkeligt……LaurBO/tømrene var færdige onsdag og tog hjem til Jylland og har helt holdt tidsplanen.

I denne uge kommer elektrikeren og maleren og laver det sidste.

Ellers er der selvfølgelig diverse mindre ting, badekarret skal indmures, tæppe på hemsen, skifte plastik udluftningskanaler, ny skorsten pga bule, men alt i alt småting regner jeg med 🙂

Så skal der gøres ordentligt rent og så er jeg da bare så klar til at flytte ind….jubiiii

Vi holdt fin sankt Hans søndag, det startede dog med regn og vi havde glæde af den overbyggede terrasse, efter lidt træfældning kom der også rigtig fin aftensol på den.
Foldedørene og ovenlys vinduerne er alle pengene værd, det giver virkelig et fantastisk rum. Det er underligt, at selv med alle de vinduer var der ret mørkt i køkkenalrummet da ovenlys vinduerne var lukket til med plader, men nu er der virkelig et rigtig dejligt lys.
Så selvom Velux vinduer jo ikke er de kønneste (men der findes ikke rigtig nogen alternativer) så giver de jo et rigtig godt lys.
Om to uger går de i gang med haven, det bliver jo næste projekt. målet er græsplæne og jeg tænker hvide hybenbuske udenfor langs terrassen og en masse hyldeblomst planter i skellet.
Lige nu står der 3 l Orø hyldeblomst saft og trækker i køleskabet, plukket henne på Møllebakkevej hvor vores venner fra Det lille Orø værksted bor, men smart hvis man bare kan plukke dem i haven fremover.
                                                                                                  4 meter foldedør åbner op med haven (nu månelandskabet)
                                                                                                  3m foldedør åbner op til den overdækkede terrasse
                                                                                                  Perfekt aftensol ind på terrassen
                                                                                                  Master bedroom med dobbeltdør ud til terrassen
                                                                                                  Rækværk og stige er klar til knægtens hems
                                              Sank Hans aften sluttede vi med bål og is på campingpladsen og flot himmel på turen hjem med trækfærgen.

0 kommentarer til “Næsten i mål

 1. Fedt projekt!

  Jeg er selv ved at investere i en 4 m foldedørsløsning fra Lacuna, men er blevet lidt i tvivl om antallet af fag. Fungerer det ok med 6 fag? Jeg mener, er døren i midten, der fungerer som “almindelig” terassedør bred nok?

  Håber du forstår spørgsmålet 🙂

  1. Hej,

   Jeg jeg synes det fungere fint med 6 fag, vi har dem jo ikke åbne hele tiden, men så nøjes vi med de to midterste. Vi har jo lavet dem så de er delt i midten så kan man ogås bare åbne en side. De er lidt stramme og lukke oppe og nede, men det skulle med tiden blive bedre.
   Vi har dog haft noget med at midter døren bandt, der skulle vi så tage nogle plader ud i siden hvilket virkede, men tror den bandt sidst igen, det skla vi checke i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *