Og så blev der trykt puder – og en enkelt bademåtte!

Jeg nået et skridt længere med de sidste detaljer på BUGI island.
Jeg har fået trykt samtlige puder på min nye printer, alle puder er i en lækker hør kvalitet (selvfølgelig) med Orø relaterede motiver. Puderne er store 80×80 cm og i sofaen er der også 50×50 cm og 30×50 cm puder.

Jeg har printet diverse Orø logoer jeg har designet bla for Orø lam og den kommende Orø Vikingefestival (sidste weekend i juli) og selvfølgelig hængepilen fra haven og en krabbe og en snog vi fangede sidste år. De små puder er vendbare og har tryk på begge sider, den lysegule er lysegrå på bagsiden og de små puder med træet er mørk og lys grå. Alle de store puder er sorte på bagsiden.

I gæsteværelset har jeg selvfølgelig lavet “welcome to Orø” puder 🙂

I master bedroom hvor der er udsigt mod den nu nedskårne hængepil, er puderne selvfølgelig trykt med træet i sin højmagts dage.

Knægten har fået Orø Lam og Orø Vikinge festival logoer på sine puder

I badeværelset har jeg printet en Orø bademåtte.

Til vinduerne har jeg skåret matte folier med små diamanter der passer til gulvfliserne (så det ser sandblæst ud).

Næste projekt er at hænge de fine fotografier op jeg har printet ud på plader, men det bliver næste indlæg.

0 kommentarer til “Og så blev der trykt puder – og en enkelt bademåtte!

  1. tak…og svar i hast…..Vi har intet givet den, men på den ene side af huset var den ret glad pga alger. Vi har tænkt vi skal have den skuret her til sommer……træet trævler også lidt, men det står der vist noget om på deres side…..jeg synes det er ok, min mand er ikke så vild med den der sølvgrå farve det får…..det var så lyst da vi lagde det, men det er det slet ikke mere, der er det sådan gråt i det, men det er der vist også billeder af på deres side ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *