Kabel- tasker og punge

små tasker og punge til it udstyr, usb stik

Jeg blev meget træt af mit IT rod med opladere, kabler og USB stik på min sidste rejse.

ledninger og opladere

Derfor gik jeg i gang med at finde en løsning. Det er der kommet denne lille serie tasker/punge ud af. Jeg har netop testet og printet den femte og største taske i serien, den har jeg kaldt XL modellen, eller familie modellen 🙂 Men der er gået en del design arbejde og testning forud for de nu færdige produkter. 

Jeg startede med at at tage forskellige fotos af de ting jeg har med. Jeg lagde faktisk delene op så layoutet passede med de forskellige modeller, så jeg ikke skulle flytte rundt på det i computeren….men syntes det var for kedeligt med bare et foto, så jeg arbejdede lidt med hvad jeg kunne gøre. Jeg havde en ide om at det skulle ligne lufthavnens x-ray billeder. Jeg gik så i gang med at arbejdet med en masse forskellige udtryk, lay-out og farver. Det er jo vigtigt at man klart kan aflæse på designet at det er it dele, så derfor kunne jeg ikke blande mørke og lyse ledninger, men endte med kun at bruge hvide ting på sort baggrund.

Jeg er synes det er blevet et sjovt enkelt udtryk. Man kan tydeligt aflæse hvad det er, og derfor regne ud hvad pungen/tasken kan bruges til.

Jeg er nu endt med i alt 5 modeller, fra den lille søde runde pung men altid kan have i tasken, til XL modellen der kan indeholde hele familiens ledninger og opladere, de kan alle ses og købes på min webshop her eller i Fields Designstore på 1. sal i Fields, en fantastisk butik jeg deler med over 30 andre designere.

Jeg tænker og håber, at det måske er årets julegave ide, ikke kun til manden der har alt, men til alle :), for næsten alle render jo rundt med en ledning eller en oplader til mobilen, og endnu mere udstyr når man rejser. Jeg har selv haft stor glæde af taskerne de sidste par uger, og på min sidste rejse, for jeg rejser selv helst med mobil, laptop og kamera.

Den lille runde pung har jeg brugt i mange år til dagligt brug, bare til høretelefoner og mobiloplader. Men fordi jeg fik lavet de større tasker, tog min dreng og jeg til NY på efterårsferie med den skønneste orden i alle vores ledninger og opladere, og det virkede rigtig godt – og tror vi skal have XL modellen med, når hele familien rejser på juleferie til Jordan, så kan alle have deres egen oplader og vi skal ikke slås om noget 🙂

små tasker og punge til it udstyr, usb stik
XL tasken med i alt 7 rum, flere små rum med lynlås, og den helt lille runde pung og den runde medium model.

små tasker og punge til it udstyr, usb stik
4 af modellerne, XL jeg lige trykt så den mangler på billedet

små tasker og punge til it udstyr, usb stik
Lille model med oplader kabel og lille powerbank, altid godt at have med


Den lille pung har jeg lige nu lavet i 3 forskellige farver


Har bruger selv flere forskellige størrelser punge, afhængig af om jeg kun skal have mobil oplader eller laptop oplader med (Filttasken er forøvrigt også en jeg lige har trykt, første tryk gik til mig selv 🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *