Hurtig tahin dressing

tahindressing

Smager bare så godt, og er så let at lave 🙂 
Jeg bryder mig desværre ikke om sure ting, surmælksprodukter eller eddike, så jeg er normalt ikke vild med dressing, men jeg elsker tahindressing. Jeg bruger den primært i pitabrød med salat, falaffel eller kebabkød, men også god over en helt enkelt grøn salat.

Jeg laver den ved at røre tahin og soya sammen, og lidt vand for at få tykkelsen rigtig. Man kan også tilsætte en lille bitte smule FishSauce hvis man synes der mangler lidt smag. Den kan røres i hånden eller i en lille mine blender.

Da Tahin er meget forskellige konsistens og smag, om den er fra Urtekram eller en tyrkisk grønthandler, kan jeg kun anbefale at prøve og smage sig frem. Mange af dem fra grønthandlerne er meget flydende, men jeg synes urtekrams er meget tyk i det, men som sagt tynder jeg med vand.

salat med tahindressing

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *