Cocio Is

Cacio is i retro skål

Den letteste is af alle

For mig er gode råvarer og gerne økologiske en vigtig ting, og jeg laver helst alt fra bunden. Men nogen gange er det rart med en hurtig løsning og derfor har vi altid en flaske Cocio på lager 🙂 Og Cocio skriver faktisk at flasken kun indeholder mælk, sukker og cacao, og ingen tilsætningstoffer.

En god ting ved denne is er, at den er meget fedtfattig med kun 2% fedt, og det er jo ingenting i forhold til alle de is med ren 38% piskefløde og æggerblommer vi laver her i huset :). Selv er jeg jo ikke tilhænger af produkter der bruger kunstige sødemidler, men der findes også en “Cocio One” som har mindre fedt og mindre sukker, men kunstig sødemiddel.

Denne opskrift er inspireret af Cocio slush ice fra Seven Eleven som min dreng er meget vild med. Og jeg er sikker på at der er andre end mig der har fået denne gode Idé 🙂 Hvis man ikke kører ismaskinen så længe kan man servere den i høje glas som slush ice pyntet med jordbær, og kører man længere bliver den fin til en skål. Isen egner sig bedst til ismaskine, men har man ikke sådan en, kan man hælde i en skål eller bageform istedet og evt. røre i den løbende. Eller alternativt lade den fryse og tage den op lidt før den skal bruges, så man kan nå at tø den lidt op først, da den bliver jo ret hård i en form. lækker cociois opskrift

Udskriv opskriften

OPSKRIFT – Cocio is

INGREDIENSER

Stor flaske Cocio f.eks. 70 cl.
Hakkede jordbær

FREMGANGSMÅDE

    • Hæld en stor flaske Cocio direkte i ismaskinen og kør til den ønskede konsistens.
    • Man kan stoppe ved sluch-ice eller blive ved til det er en is man kan servere i skåle
    • Server med hakkede jordbær
Opskrift på Cocio is

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *