KREA & KØKKEN 2019

gruppebillede KREA & KØKKEN

4 fantastiske dage med sprudlende kreativitet og gode kager. Se kreationer og opskrifter.

NB! tilmelding til KREA & KØKKEN 2020 er åben nu- klik her

I sidste uge afholdt min kollega Charlotte Selvig Svendsen og jeg, for andet år i træk vores populære sommerskole KREA & KØKKEN. Se Charlottes flotte tegner og collager her.

Vi fandt på konceptet sidste år omkring april, og vi endte med alt udsolgt og venteliste. I år var det så helt tosset, da jeg allerede i januar!! fik hele 2 henvendelser om vi holdt kurset igen i år. Jeg skyndte mig derfor at få det op på min webshop BUGIstudio.com og vi endte med udsolgt og venteliste for mange måneder siden, en rigtig dejlig fornemmelse. Vi har nu lært til næste år, at mødrene er meget tidligt ude med deres planlægning.  

Selvom vejret ikke var lige godt hver dag, havde vi 4 rigtig fantastiske dage med helt utrolig søde og velopdragne børn.

Vi havde 20 deltagere i alderen fra 7 år op til to piger på 13 år. Og som noget nyt i år, var der også drenge tilmeldt, hele 4 stk. Det var en rigtig dejligt oplevelse, at børn faktisk KAN arbejde, have det sjovt og hygge sig sammen i 6 timer i træk HELT UDEN mobiltelefoner :). Vi var også meget glade for at have en, næsten helt private, legeplads lige udenfor døren, så kunne børnene lige tage en løbetur, klatre eller spille lidt bold, når de ikke kunne sidde stille længere, det fungerede super godt.

Vi havde planlagt en ny kreativ- og en bageopgave til hver dag, og med 20 børn har man nok at se til som underviser. De fleste dage stod jeg op hele dagen. Så da fredag eftermiddag kom var jeg lidt flad, men glad på grund af alle de søde aktive børn. Lørdag fik jeg ryddet op i mit køkken, hvor jeg hver dag forberedte en dej, søndag holdt jeg fri så først mandag kom jeg til bunds i mit værksted.

Alle opskrifterne vi brugte ligger selvfølgelig på min blog, og 2 af dem var helt nye, nedenfor programmet og link til opskrifter. Børnene var heldigvis ret begejstrede for det hele, som jeg i forvejen havde testet på min egen dreng 🙂

Ugens program:
Modelbyg & Madelaines
Krympeplast & Kokoskugler
Silkclayfigurer & Sprøde Småkager
Folie T-shirts & Franske Kiks

Tirsdag
Monstre & Madeleines
Modelbyg & Madeleines med citron. Der blev bygget i genbrugsmaterialer, alt fra monstre til en kagetang.

Onsdag
Krympeplast & Kokostkugler, 2 dag p å kREA & KØKKEN
Krympeplast & Kokoskugler (næsten sunde med æblemos istedet for smør). Der blev lavet nøgleringe, øreringe, brocher mm i krympeplast

Torsdag
Silkclay & sprøde småkager, 3 dag KREA & KØKKEN
Silkclay figurer & Sprøde Småkager (med kardemomme). Her blev bygget de flotteste og sjoveste farverige figurer udover et ståltrådsskellet.

Fredag
Folie & Franske småkager, KREA & KØKKEM
Folie T-shirts & Franske ingefærkiks. Så mange flotte t-shirts som kan ses på gruppebilledet.

Diplomer mm
fra sommerens KREA & KØKKEN
Diplomer sendt til deltageren, og nu er jeg klar til at holde sommerferie med min mand og dreng, det bliver både i vores elskede sommerhus på Orø og et lille smut til Toscana.

Hvis du vil holde øje med fremtidige kurser kan du enten checke her på siden eller min BUGInamnam Instagram eller Facebook, eller det afsnit på min webshop med kreative workshop her. Vi plejer at holde en dags julemandens værksted workshop med hemmelige gaver og KREA & KØKKEN sommerskole i den første uge af sommerferien, uge 27.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *