Mig og min Tefal Snack Collection maskine

tefal snack collection

Jeg indrømmer at jeg elsker køkkenmaskiner og i de sidste 5 postings har jeg brugt denne nye Tefal køkkenmaskine. Det er ikke reklame, for jeg har selv betalt maskinen, det er bare glæden ved at dele noget jeg selv synes er sjovt og smart.

NB!! Opdatering, Findes nu med 16 plader. Pladerne kan fåes til en god pris hos CJ Hvidevareservice i Aalborg, men man skal købe flere for at det kan betale sig, da de tager omkring 80 kr i fragt og håndtering…Uuups er selv kommet til at købe alle plader og nogle i dobbelt da jeg også har en maskine i vores sommerhus 🙂

Her nogle af mine forsøg lavet på den dejlige maskine. Jeg har også lige fundet en dansk Facebook gruppe for maskinen, så jeg er ikke den eneste køkkenmaskine nørd 🙂

Jeg har lavet pandekager, vafler, panini, ristet pølser, lavet spejlæg og lavet hash browns……jeg har endnu ikke alle 12 plader til maskinen, men det skal jeg selvfølgelig ha’ :). Jeg har allerede planer om ting jeg så skal lave med dem, bla kinesiske dumblins.
Det smarte fremfor en pande er at man kan sætte den til f.eks. at laver to spejlæg til morgenmad samtidig med at man ordner en masse andre ting, og ingenting brænder på, det kan jeg lide.
Jeg har det med at gå i gang med for mange ting, og forleden hvor jeg for en gang skyld ikke brugt vores riskoger endte jeg med en HEL SORT gryde hvor al ris var brændt fast i bunden, jeg arbejder stadig på at få det hele af, men måske er gryden ødelagt 🙁

Jeg elsker bare det med mange muligheder i en maskine, så selvom jeg egentlig kun ville købe en panini maskine, kunne jeg ikke stå for denne multifunktionelle Tefal snack maskine som jeg stødte på da jeg Googlede panini grill.

Jeg endte med at købe den hos KitchenOne fordi det var der den var billigst (under 500 kr), og havde de billigste plader, plus de havde alle plader hjemme, men check endelig priser de kan ændre sig, de havde samme pris hos Bilka, men der var den udsolgt….det smarte er at maskinen har 12 forskellige udskiftelige plader. Den kommer med 2 plader når man køber den (sandwich og belgiske vafler)

De plader jeg har brugt mest, er nok den til de små pandekager fordi jeg både har lavet en masse pandekager, men også spejlæg til morgenmad og hash brown (rösti) i dem. Vi har altid været glade for “eggs on a roll” herhjemme, og det er super let at lave et spejlæg til en bolle i maskinen.

Jeg har lige postet 5 opskrifter hvor maskinen kan bruges, men jeg tester videre og håber jeg snart har råd til nogle flere plader 🙂

Check opskrifterne, alt kan selfølgelig også laves på en almindelig pande eller i en brødrister.
Mini doughnuts 
Avocado Pesto Panini
Hash Brown (Rösti)
Amerikanske Pandekager
Belgiske Vafler
French Toast
Glutenfri blinis/ minipandekager

spejlæg
Spejlæg
rösti og spejlæg
Hash brown (rösti) og et spejlæg
Hash brown (Rösti)
Mini doughnuts
Mini doughnuts
Mini pandekager
Glutenfri blinis/mini pandekager
Amerikanske pandekager med blåbær
pandekager med æg
Panderkager uden sukker med spejlæg imellem
rugbolle med spejlæg
Eggs on a roll (bolle med spejlæg)

panini
Panini
panini
Dejlig varm panini
Ristede pølser

10 kommentarer til “Mig og min Tefal Snack Collection maskine

  1. Ingen af mine maskiner har knitret men har hørt om andre der har haft problemet inde på “Mig og min Tefal Snack Collection” Facebook gruppen.

 1. Hi
  I’m gluten free and could u pls suggest some links, for recipes using the Tefal Snack machine
  Much appreciated

  1. Hi,

   I am sorry but I havent so many glutenfree tings on it, only fried eggs and omelet (we make that a lot in the french toast plate) and then the blinis/mini pancakes and rosti and the banana pancakes, linke below. But you can do any kind of bread with the glutenfree flour, and vegetables.

   There are a danish and a frensh Facebook group for the machine, just search for the name, they share things they have made….or search the internet and most of all use your imagination :), I have seen spinach waffles several places on the internet, they look good 🙂

   Here the things I have made
   http://buginamnam.com/glutenfri-blinis-minipandekager/
   http://buginamnam.com/hash-brown-rosti/
   http://buginamnam.com/havre-bananpandekager/

   Good luck,
   -H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *